Huoh. Tuo hylly (ylempi kuva) oli siis ihan täynnä kaikkea, ja ne kaikki oli vaan sullottu sinne miten sattuu. Noh, koska tiesin että siellä on myös sellaisia vaatteita mitä en käytä kamalasti, päätin kiskoa kaikki vaatteet sieltä pois. Aika usein tulee tuolla tavalla tehtyä, joten tällä kertaa siellä ei kamalasti ollutkaan käyttämättä jääneitä vaatteita. Ensin napsin alas kuitenkin ylemmän hyllyn, jossa pidän kaikkia hameita, mekkoja, yöpaitoja, toppeja, pitkähihaisia paitoja ja shortseja ja muita lyhyitä housuja. Tuollainen pino sitten tuli. (alempi kuva) Siitä hyllyltä löytyi jotain mitä en pidä, mutta lähinnä järjestelin vaatepinot takaisin suoriksi ja tyrkkäsin takaisin kaappiin.

Se keskimmäinen hylly oli sitten yhtä kaaosta. Kaikki t-paidat tuli käytyä läpi, ja löysin muutaman tuunattavan. Lähinnä niistä pitää isontaa kaula-aukkoa, kun en tykkää jos on sellainen kuristuspaita... Housut oli ihan kohtalaisen hyvin siinä, paitsi että väliin oli eksynyt pari paitaa... Hupparipinosta heivasin kaksi fleeceä pois, kun ei niitä ole vuosiin tullut pidettyä, ja olen enemmän huppari-ihminen. Fleecestä tulee sähköiset hiukset, hyi.

Tässäpä sitten lopputulos, kun en jaksanut sukkia ja leggareita ja sellaisia alkaa selvittelemään kun ne on ihan siististi koreissa yhtä alemmalla hyllyllä. Mutta goooohs haluan vaatekaapin, että saisin mekot ja hameet roikkumaan hengareista kun ne on ihan rypyssä. Ja muutenkin olisi ihan kiva jos voisi vähän järkevämmin järjestellä, kun nuo hyllyt on niin korkeita että vaatteita täytyy pinota tyhmästi. Esim. juhlavammat paidat, pitkähihaiset ja topit on päällekäin, samaten shortsit, yöpaidat, sellaiset paidat mihin laitan topin alle... Että joo. Kuka ostaa mulle uuden vaatekaapin, vapaaehtoisia?

~*~

Siiitten vielä ne kynnet. Halloween- / kurpitsajuhla-inspired tällä kertaa. (taustalla ihana karvanoppani, roikkuvat lampussa... sai parhaat kuvat tällä tavalla, eikä kyllä ole mitään hyviä..)

Oikeassa kädessä:

  • vihreä pohja, sekoitettu Natural Coden ja Lontoolakkojen vihreitä, kulmasta "puraistu" palanen mustalla
  • oranssi pohja, sekoitettu Lontoosta ostettuja punaista ja keltaista, musta pääkallo valkoisilla silmillä
  • musta pohja, jossa valkoiset hampaat
  • violetti pohja, jossa musta lepakonsiipi, ei näy kuvassa kamalan hyvin
  • oranssi pohja, samalla tavalla kuin ylempi oranssi, esittää kurpitsaa, silmät ja suu mustalla

Vasemmalla:

  • hopea hämähänkinverkko, päällä top coat
  • mustalla pohjalla valkoinen kummitus
  • violetilla pohjalla hopea pääkallo mustilla silmillä
  • oranssilla (ks ylemmät selostukset) pohjalla mustan kissan siluetti
  • mustalla pohjalla oranssi kurpitsa, naama mustalla

Eipä tässä muuta, adios!