Ei nettiä about viikkoon, ja juuri kun minulla oli kivat ideat postauksille... Noh, no can do. Tässäpä samalla nyt kun tarkistelen s-posteja ja wilmaviestejä ja latailen leffakurssin tehtäviä koneelle, voin laittaa pari kuvaa tekeleistäni viime viikolta. =)

Eeeli kynnet. Violetti pohja, perjantaina, annettu kuivua yön yli ja lauantaina salamat jokaiseen. Ei periaatteessa liity Pottereihin, mutta aika samannäköistä kyllä kieltämättä on. (Ylemmässä kuvassa kauhean sotkuiset sormet, en siistinyt niitä kunnolla ennen kuvaa, ja alemmassa näyttää kamalan nakkisormilta. Pitäisi koittaa kasvattaa kynsiä jos ei näyttäisi niin nakeilta, mutten osaa olla kamala pitkien kynsien kanssa... But I'll try!)

Ja koska kipeänä voi tehdä kaikkea tyhmää. Päällystin pienen vihon kynsikuvilla, tarkoituksena kirjoitella muistiin itse keksimiäni tai youtubesta varastamiani ja kokeilemiani ideoita, kuvien kera. Ja tuossa näkyypi myös peukalo aika hyvin, tuo salama siis...

Ja pinssin uudelleenpäällystys, kyseessä tuo punainen X. Lovexin logo, ei mitenkään kamalan hieno, mutta päätinpä kokeilla. Tästä olisi tulossa How to do-postaus, kunhan kerkeän kuvia vähän muokkaamaan, kun otin ne 2005 saadulla kamerallani, mikä ei ole mitenkään maailman paras. Mutta tulossa.

Eli jonkinlaista taukoa nyt joksikin aikaa. Tasan kaksi viikkoa koeviikkoon, alle kaksi viikkoa New Mooniin ja alle kolme viikkoa Paramoren keikkaan. Can't wait. Eli uusia kynsikuvia luultavasti tulossa, ideoitakin olisi noin viisi kappaletta noiden "teemojen" lisäksi. Mutta byebye for now.