Minua ei ole varmaan mikään biisi tai varsinkaan musiikkivideo koskettanut niin paljon kuin Nickelbackin If Today Was Your Last Day. Musiikkivideo ja kappaleen lyriikat yhdessä pistävät oikeasti ajattelemaan, ja ainakin minulle tulee heti tunne, että pitäisi soittaa kaikille entisille kavereille ja koittaa sopia tapaaminen.

Ja päätinkin yhtenä päivänä, juuri tälläisenä samanlaisena hetkenä, että soitan tai laittelen entisille kavereilleni viestiä. Otan yhteyttä heihin, ehkä hommaan aikaa tapaamiseen. Olisi kiva nähdä, tietää mitä heille kuuluu.

Pelkästään tuo biisi ei aiheuttanut näin suurta reaktiota, mutta kun näin tuon musavideon... Huh. Kaikki ne tapahtumat mitä siinä on, tekisi mieli tehdä jotain samanlaista Helsingissä. Tai vaikka vaan koulussa, neloskerroksesta pudottaa säkillisiä paperilappusia alas. Haluaisin nähdä ihmisten reaktiot, ja sen, tekisivätkö he mitään. Soittaisivatko he kavereilleen? Eivät välttämättä, mutta paperilappu jossa lukisi it's never too late laittaisi ainakin minut hieman ajattelemaan. Joten olisi mahtavaa olla juuri se henkilö, joka saisi muutkin sellaiseen mielentilaan. Ajattelemaan hieman omaa elämäänsä, ystäviään ja entisiä ystäviään.

Nyt lähden lenkkeilemään tuonne ihanaan lumisateeseen koirani kanssa. Takaisin ei tulla ennen kuin ollaan ihan läpimärkiä tai kylmissämme, tai kun alkaa tulla pimeää. Talvi on ihana, saisi nyt kestää nuo lumet jouluun asti niin olisin iloinen.

Katsokaa musavideo. Se on ihana. Pistää ajattelemaan. Siriusly.