Miksei meillä ole jouluruoassa kunnollista salaattia? Vain sitä epämääräistä rosollia, ehkä jotain perunasalaattia, mutta ei sekään varsinaisesti taida jouluruokiin kuulua. Onhan niitä porkkana- ja lanttulaatikoita, kyllä, mutta jos ei niitä syö? Mistä saadaan täyttävämpi ateria? Varsinkin koulussa kun ei kaikkea löydy?

Tänään söinkin koulussa vain pari siivua kinkkua, perunan ja kastiketta. Ei salaattia. Ei mitään leipää, koska tarjolla oli vain rusinaleipää ja sellaista ruisleipää, mistä en ole ikinä pitänyt. Olihan sielläkin ne pari laatikkoa, mutta kun en syö niitä. Rosollia, mutta se on epämääräistä. Eli oli kyllä suoraan sanottuna erittäin köyhä ateria. Ostettiin kaverini kanssa Twixit, kun koulua olisi ollut puoli kolmeen asti. (Ei sitten ollutkaan kun sijainen ei saanut videota näkymään ja lähetti meidän kotiin ;D)

Ei jouluruoissa mitään vikaa ole, en minä sitä sano. Mutta voisiko siihen ehkä lisätä vaikka ihan perussalaatin, vähän kurkkua ja tomaattia ja salaatinlehtiä? Ehkä tarjolle myös jotain kastiketta? Löytyisi ainakin minulle koulussa vähän muutakin syötävää kuin perunaa ja kylmää kinkkua... Tai vaikka joku perunasalaattikin olisi kelvannut, tai se jokapäiväinen porkkanaraaste.

Ehkä olen liian nirso, mutten oikeasti tykkää mistään joululaatikoista. Makaronilaatikko olisi kiva myös kouluun, vaihtoehtona meille jotka haluavat nirsoilla. Yläasteella meillä muistaakseni oli jotain lipeäkalaa (hyi) tai vastaavaa, ja salaattia. Joten miksei lukiossa? Mine tahtoo salaattia! En ole mikään ooh-kinkkua-nyt-vedetään-maha-täyteen-tyyppi. Syön kyllä sen pari palaa, mutta ei se nyt niiiin ihanaa ole että sitä voisi kamalasti syödä.

Joulu on muuten ihanaa aikaa, mutta täytyy myöntää, jouluruoat sucks. Piparit ja joulutortut kuuluu jouluun ja on ihania, suklaa ja karkit myös, tietysti. Mutta se lounas/päivällinen/whenever you eat 'em on aika huonosti suunniteltu. Minulle sitä perinteistä riisipuuroa, vähän kinkkua ja salaattia, kiitos! ;)

Oli muuten erittäin kaunista tänään, kun aurinko paistoi. Nyt on aika pimeää, ja kyllä taas ärsytti olla koulussa äikäntunnilla, missä ei kuultu mitään uutta, kun olisi voinut olla ulkona koiran kanssa. Huoh. Kuka on suunnitellut koulupäivien aikataulut? Tai ehkä jos vuorokaudessa olisi muutama tunti enemmän, ja koulu alkaisi aiemmin, niin olisi vähän valoisampaa kun tulee kotiin...